Owen Jones

23 Jul 19
Tha Antidote

BIG3 BRINGS THE HEAT IN FIRST VISIT TO OKLAHOMA CITY – Killer 3’s Display Killer Instinct, Bounce back in Week 5 Rout – – Trilogy Lives up to Namesake by Winning Third Consecutive Game – – Shannon Brown & Andre Owens Combine for 32 Points in Much-Needed Win for Aliens – Images licensed by Getty […]

23 Jul 19
no1historychick

Resources that are all about business Created during the course of research. These files include a list of people involved in the business, a timeline of events, and bibliographic information about other available resources. All Business bios are published as e-books, available through Amazon. (You will need a Kindle e-reader or an app installed on […]

23 Jul 19
no1historychick

Resources that are all about people Created during the course of research. These e-books include a family chart, a timeline of events, and bibliographic information about other available resources. All Bios are published as e-books, available through Amazon. (You will need a Kindle e-reader or an app installed on your device to access them.) A […]

23 Jul 19
News Archives Uk

Riders and their families 'raced' to the Squamish BMX Club on Saturday, July 20 for the Squamish Provincial Championship races. Organizers say this is the largest one of the Sea to Sky races with people from Ontario, Colorado and all over B.C. attending. Squids, Whistler, Pemberton and the North Shore. Riders could earn up to […]

22 Jul 19
The Sun
AS the fifth series of Love Island draws to a close, it’s time to reflect, ponder, meditate and then give all of them a playful but well-deserved slap. Because you’d hardly describe this year’s intake as “lovable”. Love Island is nearly over, but how closely have you been following this series? In fact, with the odd exception (Francesca), they’ve probably been the most cliquey, manipulative, fork-tongued and spineless bunch so far. The abundance of storylines they’ve produced, though, means Love Island remains a television phenomenon. So let’s not pretend I don’t need the show every bit as much as the Love Islanders deserve the low-grade abuse contained in this quiz, which (sort of) tests just how closely you’ve been watching. Answers at foot of page. How many people did Maura say she had slept with before entering the villa? 1. Who was Curtis referring to when he said: “You are gorgeous. You are beautiful. You are literally a star?” A) Amy. B) Maura. C) His own reflection in the pool. 2. Complete Maura’s sentence. “I’ve only ever slept with . . . ” A) “ . . . camp, overweight dancers.” B) “ . . . five people.” C) “ . . . Munster, Leinster and half of Connacht.” 3. Tommy said: “I believe life’s a test.” But what did he think was “the prize”? A) £50,000. B) Love. C) A Nissan Primera. 4. What is the name of Tommy and Molly-Mae’s cuddly elephant toy? A) Ellie-Bellie. B) Trunky-Wunky. C) Growy-Uppy. 5. Who or what was Arabella talking about here? “Downward dog, inhale and I’m into the plank.” A) Danny. B) Anton. C) Yoga. 6. What sex position did Harley tell Chris was her favourite on their very first day as a “couple”? A) Upended traffic warden. B) Reverse cowgirl. C) Disorientated civil servant. What is the name of Tommy and Molly-Mae’s cuddly elephant toy that they lent to Michael when he was upset? 7. What words appear directly above Caroline Flack’s name in the end credits? A) “Excess baggage”. B) “Work experience”. C) “Presented by”. 8. Before entering the villa, Anton joked: “I’ve got this serious medical condition.” What was it? A) Wandering eye. B) Slappable face. C) Dickitis. 9. Who did Michael describe as “a real-life hero”? A) Barack Obama. B) The Queen. C) Himself. 10. Complete Anna’s sentence. “Is it right that no matter where you are in the world, you’re looking at . . . ” A) “ . . . the same moon?” B) “ . . . the same s**t, different day?” C) “ . . . the same gormless prong in the mirror?” What does Molly-Mae, who thinks kids don’t want careers as doctors, nurses or dentists, do for a living? 11. Molly-Mae said: “I feel in a few years’ time we won’t have enough doctors, nurses, dentists. Kids these days don’t want to study.” What does Molly-Mae do for a living? A) Cardiothoracic surgeon. B) Chair of Moral Philosophy at Christ Church college, Oxford. C) A social sodding media influencer. 12. Who did Yewande say she hates watching on television? A) Sir David Attenborough. B) Iain Stirling. C) Witless a***holes sunbathing on ITV2. 13. Joanna laughed: “I’m going into the villa for . . . ” A) Tom. B) Dick. C) A culturally rewarding experience. 14. What does Jourdan think Barcelona is? A) A Spanish city. B) An Italian city. C) A bar in Celona. What fact was Belle (pictured with Scottish Anton) astonished to discover about Edinburgh? 15. Who were the first two people to enter the villa? A) Amy and Amber. B) Anna and Lucie. C) Jacob Rees-Mogg and Shami Chakrabarti. 16. Having told a distressed Amy, “You’re better than that (Curtis). A proper f***ing joke”, what did Maura do next? A) Blanked Curtis. B) Quit the villa in disgust. C) Got off with Curtis. 17. What did George do before entering the villa? A) Human statue on London’s South Bank. B) Played Kurt Von Trapp in a touring production of The Sound Of Music. C) Builder. 18. What fact was Belle astonished to discover about Edinburgh? A) It has more listed buildings than anywhere else in the UK. B) It’s in Scotland. C) Hibs have actually won the Scottish Cup since Edward VII died. [bc_video video_id=”6061742528001″ account_id=”5067014667001″ player_id=”default” embed=”in-page” padding_top=”56%” autoplay=”” min_width=”0px” max_width=”640px” mute=”” width=”100%” height=”100%” caption=”The Islanders reveal hilarious facts about themselves as they get to know each other ahead to couples challenge on Love Island “] [boxout headline=”Quiz show doughballs of the week” intro=”(All contributions gratefully received.)”] The Chase, Bradley Walsh: “Hugh Hefner has had a special breed of what mammal named after him?” Kim: “Elephant.” Gino’s Win Your Wish List: “What type of animal is a laughing kookaburra?” Tom: “A koala.” Bradley Walsh: “The Orange Lions are the cricket team of what European country?” Jenny: “India.” And Bradley Walsh: “The poet John Betjeman claimed which Berkshire town ‘isn’t fit for humans now’?” Britain’s Got Talent winner Richard Jones: “Hertfordshire.” [/boxout] Neil was scream of crop BBC1’s This Week has, by and large, been a force for political good since it started in 2003. Yes, it did tend to attract the very worst sort of guests. Out-of-their- depth left-wing comedians (Jolyon Rubinstein, Josh Widdicombe), 44-ton Euro smuggernauts like Benedicte Paviot, the professionally indignant Owen Jones and all those other political trainspotters and obsessive social misfits who make life a slightly bigger ballache than it needs to be for the 99.99 per cent of the population who don’t think a day is incomplete without an argument about NHS funding. Andrew Neil firmly established himself as television’s greatest political interviewer during This Week’s 16-year history Every single one of the above, however, got exactly what they deserved on This Week, where they were mercilessly torn to shreds by Andrew Neil, who firmly established himself as television’s greatest political interviewer during its 16-year history. Unforgettably, it also produced the funniest TV moment of 2018 when an incredibly po-faced Bobby Gillespie, of Primal Scream, refused to join in the Skibidi dance challenge with Neil, Michael Portillo and Caroline Flint MP. So it’s a shame This Week has been axed and I’d hoped the last episode, on Thursday, would give it the smart, brutal, nicely understated send-off this fine show deserved. What it got was Piers Morgan, some fat bloke from the Telegraph dressed as Danny Zuko from Grease, Portillo dancing around in his pants and a fright wig to Look At Me, I’m Sandra Dee and Mick Hucknall serenading Neil with a chorus of Nobody Does It Better. Yet still some people insist politics is just “showbiz for ugly people”. Nighty-night. [boxout headline=”Great Sporting Insights” intro=”Compiled by Graham Wray”]Netball’s Pamela Cookey: “Scotland will draw this game and that is a win for them in terms of never beating Trinidad & Tobago.” Jamie Weir: “Without resorting to cliches, golf is like a religion in Ireland.” And Boris Becker: “If game A doesn’t work, Federer goes to game C. And if that doesn’t work, game B.” [/boxout] THE Lateish Show, Mo Gilligan to Jessie J: “You’re in a high-profile relationship with Channing Tatum. I saw on Instagram he lost a bet?” He certainly did. Gossip’s juicy in jungle CHANNEL 4’s beautiful, moving and entertaining series Extreme Tribe: The Last Pygmies finished on an uncertain note for the Mbendjele people of the Congo, last night. A road is being built through their jungle home which could bring wealth but also destroy their hunter-gatherer way of life. Channel 4’s Extreme Tribe: The Last Pygmies was a beautiful, moving and entertaining series If that message chilled the bones of millennials, imagine what this next bombshell, dropped by presenter Livia Simoka, did for those of us in the 40-60 age bracket. “The Mbendjele people drink palm wine.” In other words, contrary to everything we were told last century, a hippo didn’t take “an apricot, a guava and a mango and do a dainty tango”. Nor did the rhino say, “I know, we’ll call it Um Bongo.” Um Bongo Um Bongo, they don’t drink it in the Congo at all. It was just another neo-colonialist establishment marketing lie. And honestly, if you can’t even believe in catchy mid-Eighties advertising jingles any more, what the hell can you believe in? Random TV irritations This Week failing to conclude with a trauma hotline for everyone who saw Michael Portillo dancing around in his pants. Clare Balding mixing light entertainment with solemn feminist lectures, in her usual adorable fashion, at BBC2’s pro-celebrity netball game. Britain’s Greatest National Treasures host Julia Bradbury helpfully informing us the two fancy-dress clad Romans in Bath were not real, time-travelling Romans but “played by actors”. And Britain’s most tiresome protester, Steve Bray, turning out to be a nervous, sweaty, tongue-tied void when Good Morning Britain finally gave him the chance to say something other than: “STOP BREXIT.” Although, in fairness to Steve, he carries his Remainer prejudices more subtly than Newsnight’s Emily Maitlis manages these days. [boxout headline=”Great TV lies and delusions of the week”] Good Morning Britain, Oprah Winfrey’s partner Stedman Graham: “We miss you over here, Piers.” This Week, Liz Kendall: “I always try and be as straight as I can, Andrew.” Celebrity Mastermind, John Humphrys: “You don’t have to be a celebrity to take part in the regular Mastermind.” Or the celebrity version, where “witness protection” levels of fame are the norm. [/boxout] Optimist of the week? This Morning chef Brian Turner: “I don’t know about you, Eamonn, but when we have three chickens for Sunday lunch, there’s always something left over.” Left? Over? Nope, you’ve lost him, Brian. And it’s four chickens. Lookalikes This week’s winner is George Warleggan from Poldark and Shrek’s Rumpelstiltskin. Sent in via email by Michele McGuire [article-rail-section title=”MOST READ IN OPINION” posts_category=”0″ posts_number=”6″ query_type=”popular” /] TV Gold Channel 4’s Extreme Tribe: The Last Pygmies. Rylan and his mum Linda, the world’s most deadpan woman, watching The Silence Of The Lambs on Gogglebox. Ben Stokes’ hungover “What the fuuuuuh?” expression as Brian Blessed boomed out John of Gaunt’s famous speech from Richard II at the end of Wednesday’s Good Morning Britain. And Alien Fun Capsule host Harry Hill nailing Who Do You Think You Are?. “It’s a great format if, like me, you enjoy well-known people crying over people they’ve never heard of who died hundreds of years ago.” [boxout headline=”Quiz answers”]1) A. 2) B. 3) B. 4) A. 5) C. 6) B. 7) C. 8) A. 9) C. 10) A. 11) C. 12) A. 13) B. 14) B. 15) A. 16) C. 17) C. 18) B. [/boxout] [bc_video video_id=”6062604450001″ account_id=”5067014667001″ player_id=”default” embed=”in-page” padding_top=”56%” autoplay=”” min_width=”0px” max_width=”640px” mute=”” width=”100%” height=”100%” caption=”Love Island challenge reveals Anton Danyluk’s best friend said that Belle Hassan ‘isn’t his type’ and ‘is not genuine’ “] GOT a story? RING The Sun on 0207 782 4104 or WHATSAPP on 07423720250 or EMAIL exclusive@the-sun.co.uk
22 Jul 19
Heather Powderly

THE HAUNTING, first released in 1999, turns 20, this year. I reflect on the film and divulge all of my feelings. All of them.

22 Jul 19
Archy Worldys

The San Diego ComicCon 2019 and its huge announcements, trailer drops and star-studded Hall-H panels are simply packed, and we're as thrilled as anyone else who cares Halloween Sequels and Marvel's Phase 4, we are here to remind you that in the coming months, there are still some great films to be seen that are […]

22 Jul 19
The Slog.

Every day holds a clue to what lies ahead. This morning soon after 11 am (as the temperature climbed to 40°) I opened a large bottle of good old fashioned Fat Coke with a view to restoring body liquids, sugars and CO² to the levels normally associated with human existence beyond the level of shuffling […]

22 Jul 19
Sport Archives

Danny Cipriani seems to be willing to finish his career without playing in a world championship after he was left by the 38-member England team who flew to Italy on Monday for a 12-day training camp. Gloucester's flight half was voted for the premier ship's player in the season two months ago, but his prospect […]

22 Jul 19
PathWays

ASIP Trainee Travel Awards Marina Anastasiou, MScTufts University School of Medicineo Trevor Darby, PhD, MScEmory University Kelsey Hirschi, BSBrigham Young University Lindsey Kennedy, BSTAMU HSC Benoit Niclou, BABoston Children’s Hospital Morgan Preziosi, BS, BAUniversity of Pennsylvania Sarah HoskingUniversity of Pittsburgh Prarthana Dalal, BANorthwestern University Feinberg School of Medicine Paul Hanson, BScUniversity of British Columbia Matthias […]

22 Jul 19
Local Pros

Republicans have twisted themselves in knots over the past week trying to defend Donald Trump’s racist comments about Ilhan Omar, Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley, and Rashida Tlaib. The four congresswomen have the audacity to criticize America’s government while in possession of brown skin and lady parts. This is very different from the Tea Party revolt […]

22 Jul 19
Edmonton Sun

The abysmal summer – summer? – of rain shortened the scheduled 72-hole Sun Life Financial Amateur to 36 holes but it probably just delayed the inevitable anyway. “It’s not the way I pictured it but I’ll take it,” said Camrose’s Amateur champion Andrew Harrison, who ended up with a four-shot victory over Wolf Creek’s Links […]

22 Jul 19
talkSPORT
Danny Cipriani has been omitted from England’s 38-man squad for their pre-World Cup training camp in Treviso, Italy. The fly-half was among the 35 players to have been picked in Eddie Jones’ training group on July 4, but the Gloucester player will not be going to the next one on Monday. This is not the first time Cipriani has been snubbed by Jones For last week’s gathering in Bristol, Cipriani was one of three players alongside Anthony Watson and Sam Underhill separated from the main squad in order to undertake ‘specialised strength and conditioning work’. Watson and Underhill, however, have been picked for Treviso. Cirpiani, who was left out by Jones for England’s internationals last autumn, is not injured with the Rugby Football Union stating he is victim of Jones’ fluid approach to selection before naming his final World Cup squad on August 12. However, it is understood that the reigning players’ player of the year and Premiership player of the year has not been given an explanation by Jones for being left out, instead just being told he is not going to Italy. With all of England’s front line players included, his omission is a blow to his hopes of participating in the global showpiece. Cipriani’s World Cup hopes are hanging in the balance Also missing from the warm weather camp that runs for 12 days is Ben Moon, but his loosehead rival Joe Marler is present following his return from international retirement. The exclusion of Moon points to Marler and Ellis Genge supporting Mako Vunipola in the position when the final World Cup squad is named. Mike Brown continues his unexpected return to the the fold that began in Bristol a week ago by earning a spot on the plane bound for Treviso. Brown appeared destined to miss the tournament in Japan that begins on September 20 when he was overlooked for the original training squad, but has unexpectedly forced his way back into Jones’ plans. Prop Marler has been selected as he continues his comeback from international retirement “Selection is absolutely challenging, we have left some good players doing work at their clubs and they must be ready if called up,” Jones said. “Treviso is a hard yards camp with conditions similar to Tokyo. Team training will be about being adaptable and off the field enjoying each other’s company.” Former Wales and Lions wing Shane Williams believes the World Cup will be poorer for the absence of Cipriani if Jones overlooks him. “I’m not surprised that he’s been left out because with Eddie Jones anything can happen,” said Williams, an ambassador for World Cup 2019 host cities Osaka and Kobe. “But Danny is such an exciting player who reminds me of Gavin Henson back in my day – he was capable of doing anything. [article-rail-section title=”LATEST SPORT NEWS” posts_category=”9692″ posts_number=”8″ query_type=”recent” /] “It would have been nice to see him get a bit more time because he’s a world beater. I enjoy watching him play. “Does he fit into the Owen Farrell and Eddie Jones way? I’m not sure. But he’s a player who can win you games. “It’s a shame because he’s been asked to go away and work on his game. He’s done that and proved he’s a world-class player, but he may not get the chance now. “Fingers crossed for him because he’s a great lad who has worked hard and grown up a lot over the years.” England training squad: Forwards: D Cole (Leicester Tigers), L Cowan-Dickie (Exeter Chiefs), T Curry (Sale Sharks), C Ewels (Bath Rugby), E Genge (Leicester Tigers), J George (Saracens), M Itoje (Saracens), G Kruis (Saracens), J Launchbury (Wasps), C Lawes (Northampton Saints), L Ludlam (Northampton Saints), J Marler (Harlequins), B Shields (Wasps), K Sinckler (Harlequins), J Singleton (Saracens), S Underhill (Bath Rugby), B Vunipola (Saracens), M Vunipola (Saracens), H Williams (Exeter Chiefs), M Wilson (Newcastle Falcons/Sale Sharks). Backs: M Brown (Harlequins), J Cokanasiga (Bath Rugby), E Daly (Saracens), O Farrell (Saracens), G Ford (Leicester Tigers), P Francis (Northampton Saints), W Heinz (Gloucester Rugby), J Joseph (Bath Rugby), J Marchant (Harlequins), J May (Leicester Tigers), R McConnochie (Bath Rugby), J Nowell (Exeter Chiefs), H Slade (Exeter Chiefs), B Spencer (Saracens), B Te’o (unattached), M Tuilagi (Leicester Tigers), A Watson (Bath Rugby), B Youngs (Leicester Tigers).
22 Jul 19
The Sun
DANNY CIPRIANI’S World Cup dream is hanging by a thread after he was dropped from England’s training squad. And in a stunning lack of respect for the reigning Premiership and Rugby Players’ Association player-of-the-year, England boss Eddie Jones did not give a single explanation behind his shock axing. Gloucester star Danny Cipriani has been dropped from England’s training squad The 31-year-old Gloucester playmaker was in the dark over his omission as 38 players headed to train in sweltering 34 degree heat in Italy for the next 12 days. Fly-half Cipriani was named in the official 35-man World Cup squad announced by Aussie boss Jones just 18 days ago. However, after oddly being sent for reconditioning and fitness work last week Cips will train for just one of the four weeks before England play Wales in their first Japan 2019 warm-up game on Sunday, August 11. DAN AND OUT After jetting to Treviso, Jones said: “Selection is absolutely challenging, we have left some good players doing work at their clubs and they must be ready if called up.” Eddie Jones has strung cipprianni along the whole time.. should be sacked on that alone… disgraceful by Jones… big sarries fan…. — Stephen king (@Stephen91314828) July 22, 2019 Though fed-up fans were furious over the poor treatment of Gloucester star Cipriani as they slammed the call as baffling, disgraceful, disgusting and embarrassing. One conspiracy theory behind Cipriani’s latest snub is that Jones will only use him as a standby player at the World Cup – so he will have to be ready when is called upon at any time. The RFU insist that Cipriani was left out to keep the squad numbers low and that he will continue to work on an England training plan back at his club. Prop Ben Moon was also dropped with Joe Marler coming out of international retirement earlier this month. Never rated Jones and his handling of Cipriani is just disgusting and embarrassing. He will cost us this World Cup through his stubbornness! — Oliver Jackson (@Ollie_Jackson89) July 22, 2019 [article-rail-section title=”LATEST RUGBY UNION NEWS” posts_category=”350″ posts_number=”6″ query_type=”recent” /] [boxout headline=”England forwards”] Dan Cole (Leicester Tigers, 85 caps) Luke Cowan-Dickie (Exeter Chiefs, 11 caps) Tom Curry (Sale Sharks, 10 caps) Charlie Ewels (Bath Rugby, 10 caps) Ellis Genge (Leicester Tigers, 9 caps) Jamie George (Saracens, 37 caps) Maro Itoje (Saracens, 27 caps) George Kruis (Saracens, 32 caps) Joe Launchbury (Wasps, 58 caps) Courtney Lawes (Northampton Saints, 71 caps) Lewis Ludlam (Northampton Saints, uncapped) Joe Marler (Harlequins, 59 caps) Brad Shields (Wasps, 8 caps) Kyle Sinckler (Harlequins, 22 caps) Jack Singleton (Saracens, uncapped) Sam Underhill (Bath Rugby, 9 caps) Billy Vunipola (Saracens, 41 caps) Mako Vunipola (Saracens, 53 caps) Harry Williams (Exeter Chiefs, 17 caps) Mark Wilson (Newcastle Falcons / Sale Sharks, 13 caps) [/boxout] And there was yet another chance for veteran Mike Brown to stake his claim as the 33-year-old full-back joined Harlequins teammate Joe Marchant in getting a late call. Jones added: “Treviso is a hard yards camp with conditions similar to Tokyo. “Team training will be about being adaptable and off the field enjoying each other’s company.” [boxout headline=”England backs”] Mike Brown (Harlequins, 72 caps) Joe Cokanasiga (Bath Rugby, 4 caps) Elliot Daly (Saracens, 30 caps) Owen Farrell (Saracens, 70 caps) George Ford (Leicester Tigers, 55 caps) Piers Francis (Northampton Saints, 4 caps) Willi Heinz (Gloucester Rugby, uncapped) Jonathan Joseph (Bath Rugby, 40 caps) Joe Marchant (Harlequins, uncapped) Jonny May (Leicester Tigers, 45 caps) Ruaridh McConnochie (Bath Rugby, uncapped) Jack Nowell (Exeter Chiefs, 33 caps) Henry Slade (Exeter Chiefs, 22 caps) Ben Spencer (Saracens, 3 caps) Ben Te’o (unattached, 18 caps) Manu Tuilagi (Leicester Tigers, 32 caps) Anthony Watson (Bath Rugby, 33 caps) Ben Youngs (Leicester Tigers, 85 caps) [/boxout] [bc_video video_id=”6006844496001″ account_id=”5067014667001″ player_id=”default” embed=”in-page” padding_top=”56%” autoplay=”” min_width=”0px” max_width=”640px” mute=”” width=”100%” height=”100%” caption=”England boss Eddie Jones enjoys an array of Japanese food in Visit Japan ad ahead of 2019 Rugby World Cup “]
22 Jul 19
The Scottish Sun
DANNY CIPRIANI’S World Cup dream is hanging by a thread after he was dropped from England’s training squad. And in a stunning lack of respect for the reigning Premiership and Rugby Players’ Association player-of-the-year, England boss Eddie Jones did not give a single explanation behind his shock axing. Gloucester star Danny Cipriani has been dropped from England’s training squad The 31-year-old Gloucester playmaker was in the dark over his omission as 38 players headed to train in sweltering 34 degree heat in Italy for the next 12 days. Fly-half Cipriani was named in the official 35-man World Cup squad announced by Aussie boss Jones just 18 days ago. However, after oddly being sent for reconditioning and fitness work last week Cips will train for just one of the four weeks before England play Wales in their first Japan 2019 warm-up game on Sunday, August 11. DAN AND OUT After jetting to Treviso, Jones said: “Selection is absolutely challenging, we have left some good players doing work at their clubs and they must be ready if called up.” Eddie Jones has strung cipprianni along the whole time.. should be sacked on that alone… disgraceful by Jones… big sarries fan…. — Stephen king (@Stephen91314828) July 22, 2019 Though fed-up fans were furious over the poor treatment of Gloucester star Cipriani as they slammed the call as baffling, disgraceful, disgusting and embarrassing. One conspiracy theory behind Cipriani’s latest snub is that Jones will only use him as a standby player at the World Cup – so he will have to be ready when is called upon at any time. The RFU insist that Cipriani was left out to keep the squad numbers low and that he will continue to work on an England training plan back at his club. Prop Ben Moon was also dropped with Joe Marler coming out of international retirement earlier this month. Never rated Jones and his handling of Cipriani is just disgusting and embarrassing. He will cost us this World Cup through his stubbornness! — Oliver Jackson (@Ollie_Jackson89) July 22, 2019 [article-rail-section title=”LATEST RUGBY UNION NEWS” posts_category=”20″ posts_number=”6″ query_type=”recent” /] [boxout headline=”England forwards”] Dan Cole (Leicester Tigers, 85 caps) Luke Cowan-Dickie (Exeter Chiefs, 11 caps) Tom Curry (Sale Sharks, 10 caps) Charlie Ewels (Bath Rugby, 10 caps) Ellis Genge (Leicester Tigers, 9 caps) Jamie George (Saracens, 37 caps) Maro Itoje (Saracens, 27 caps) George Kruis (Saracens, 32 caps) Joe Launchbury (Wasps, 58 caps) Courtney Lawes (Northampton Saints, 71 caps) Lewis Ludlam (Northampton Saints, uncapped) Joe Marler (Harlequins, 59 caps) Brad Shields (Wasps, 8 caps) Kyle Sinckler (Harlequins, 22 caps) Jack Singleton (Saracens, uncapped) Sam Underhill (Bath Rugby, 9 caps) Billy Vunipola (Saracens, 41 caps) Mako Vunipola (Saracens, 53 caps) Harry Williams (Exeter Chiefs, 17 caps) Mark Wilson (Newcastle Falcons / Sale Sharks, 13 caps) [/boxout] And there was yet another chance for veteran Mike Brown to stake his claim as the 33-year-old full-back joined Harlequins teammate Joe Marchant in getting a late call. Jones added: “Treviso is a hard yards camp with conditions similar to Tokyo. “Team training will be about being adaptable and off the field enjoying each other’s company.” [boxout headline=”England backs”] Mike Brown (Harlequins, 72 caps) Joe Cokanasiga (Bath Rugby, 4 caps) Elliot Daly (Saracens, 30 caps) Owen Farrell (Saracens, 70 caps) George Ford (Leicester Tigers, 55 caps) Piers Francis (Northampton Saints, 4 caps) Willi Heinz (Gloucester Rugby, uncapped) Jonathan Joseph (Bath Rugby, 40 caps) Joe Marchant (Harlequins, uncapped) Jonny May (Leicester Tigers, 45 caps) Ruaridh McConnochie (Bath Rugby, uncapped) Jack Nowell (Exeter Chiefs, 33 caps) Henry Slade (Exeter Chiefs, 22 caps) Ben Spencer (Saracens, 3 caps) Ben Te’o (unattached, 18 caps) Manu Tuilagi (Leicester Tigers, 32 caps) Anthony Watson (Bath Rugby, 33 caps) Ben Youngs (Leicester Tigers, 85 caps) [/boxout] [bc_video video_id=”6006844496001″ account_id=”5067014667001″ player_id=”default” embed=”in-page” padding_top=”56%” autoplay=”” min_width=”0px” max_width=”640px” mute=”” width=”100%” height=”100%” caption=”England boss Eddie Jones enjoys an array of Japanese food in Visit Japan ad ahead of 2019 Rugby World Cup “]