Amek

16 Feb 19

UPSI CONFESSIONS

nak tanya kalau buat diploma perakaunan di politeknik, bole tak amek ismp sains sukan? atau nk smbung ismp sains sukan kena amek diploma sains sukan? mohon beri pencerahan. tq

15 Feb 19

UPSI CONFESSIONS

nak tanya kalau buat diploma perakaunan di politeknik, bole tak amek ismp sains sukan? atau nk smbung ismp sains sukan kena amek diploma sains sukan? mohon beri pencerahan. tq

14 Feb 19
❤ Monster Diary ❤

Semalam sofea demam sakit perut and beyak cair bila sakit perut jek maybe perut memulas lah kot then sofea mintak pakaikan minyak yuiyei or minyak kapak Then bawa pergi doctor amek darah rupanya dalam darah kuman tinggi aduhaii sofea ada jek kan dah jadi macam yayaz dulu time baya baya sofea Then pak tam ajak […]

14 Feb 19
Qaisereena

Assalamualaikum… Hai korang hari ni umi Aishah nak share cara guna BBT untuk kesan waktu subur masa umi Aishah tengah TTC si kakak. Kepada yang nak mencuba gunakan BBT boleh la baca sampai habis ye. Maap kalau ada yang terkurang. Yang pertama korang kena tahu dulu apa dia BBT. Kalau taktau BBT tu apa cane […]

12 Feb 19
❤ Monster Diary ❤

Alhamdulilah biawak sesat berjaya ditangkap oleh pertahanan awam kitaorang call 999 carik bomba sebab selalu viral bomba yang tangkap but kali nie skop kerja dah dibahagikan tugas tak kisah lah siapa yang datang janji settle kan si biawak Biawak sesat nie berada dalam rumah sejak 8.2.2019 masa tu daddy ikut cik dino keluar pak tam […]

11 Feb 19

Zoe Moore media

analyse media language/visual codes of 5 different posters of the same genre   this poster is simple with an off white/gry background and drak black writing to stand out, the main image isn’t central and focuses on the character holding his fist up, te background conasists of review of the film and the main words […]

10 Feb 19
MOOZE

Aku menongkat dagu dengan menggunakan tangan kanan. Jari telunjuk aku rapatkan ke sebelah mata kanan. Kaki kiri aku silangkan ke atas kaki kanan. Gaya seperti seorang pemikir masa depan. Padahal tengah mengantuk.  Tangan kiri aku pula memegang henset iphone 5 warna hitam. Dah lama aku pakai henset ni. Dari 2013. Banyak catitan sepanjang aku belajar […]

09 Feb 19
T.O.P

  Today we are premiering the track “Unfortunate” from the absolutely stunning upcoming “Lioncage” LP by Evitceles, on Accents records. Evitceles is an emerging artist from Bulgaria. His signature sound is imaginative and melancholic, a romantic vision of contemporary electronic music. He has already released on Seagrave, AMEK Collective, Noorden, Yerevan Tapes and Opal Tapes. The sound is […]

07 Feb 19
❤ Monster Diary ❤

Dari last week yayaz tiba tiba cakap nak tengok wayang cerita lego movie 2 padahal sebelum nie beriya iya dia cakap nak tengok pikachu so layankan jek lah Booking online tapi yang ada kat jusco bukit indah so bedal jek lah janji yayaz dapat tengok cerita favorite dia si lego tu Pagi tu siap amek […]

06 Feb 19
IkatTepi

Hari ini saja nak share satu posting yang baik ini. Berhenti jadi bangang macam Najib #bosskur Najib troll AES katanya…. Kenapalah ada yang bodoh sangat percaya Raja Klepet-tokrasi ni. Dia tak bagi tau korang ke macam mana dia buat perjanjian AES tahun 2012 dulu: 1. Sistem saman AES diswastakan kepada dua syarikat konsesi. (Kerja saman […]

31 Jan 19
anakmatyassin

Hari tu kitorang ada sambut ulang tahun (atas jemputan sendiri) Adam and Rumi yang pertama. So fast masa berlalu. Bukan semalam ke Hafizah nangis-nangis sebab putus cinta tapi aku kat sebelah ketawa sambil makan ayam KFC? Bukan baru semalam ke Elinur bercinta dengan budak sekolah CSS yang hampir memutuskan persahabatan kita bertiga tu? Lepastu nangis-nangis […]

29 Jan 19
❤ Monster Diary ❤

Last mum masuk singapore masa wa kahwin 2017 rasanya then tak masuk sebab susah nak naik turun train kaki sakit Alhamdulilah passport pak tam dah settle so dapat lah masuk singapore guna kereta kitaorang nie nama jek ada lesen tapi tak berani nak drive masuk singapore huhuhu 😛 Mum nak jumpa mutepah dah lama nak […]

29 Jan 19
embunyangterhormat

Bismillahirrahmanirrahim. Harini genap 20 weeks for my 3rd pregnancy. Pejam celik lagi 19 minggu nak deliver! OMG!!! Cepatnyaaaa!!! Harap-harap baby kalini dapat deliver normal, amin. Kenapa “harap-harap”? Sebabnya up until today, uri masih kat bawah. Doc cakap boleh naik lagi. Sampai week-28. If week-28 masih kat bawah, so kena precaution lah. So, arini I nak […]

28 Jan 19
eKarbi

“Kangsam ta peneng litchot ma puho amele nangkardhusit pen.Er lo lank van noi ne chordhip po”.Longkiri thikup along theng dhekbom aning chepathi bom si kangsam pen chepajok ji pura kabor eh ben me kebut kejur amek hini erchop angtur ta phu ek kero ikchap.Meh atur pen phubong amahang along phu ek kero ajok kangting ajo […]