Amek

12 Dec 18
🌻Life of mrs.El🌻

Hai…rindunya nak menulis pepanjang hehehe….sebab Hp buat hal taw…sebenarnya…tu yang tak dpt nak tulis ,nak bebel panjang2 kat sini… Sis…awak tahu tak? Barang kat shopee murah kan..tapi selalunya belum maspk postage pun harga tu ..Untuk info I pun jual barang dari shopee jerr…tapi I kira terus sekali dgn postage dan untung.. Ini contoh: Shopee_ harga […]

11 Dec 18
Kdrama_Hearteu

Prison Playbook / Wise Prison PlaybookEpisodes : 16Release date : November 22, 2017 – January 18, 2018Genre : PrisonCast : Park Hae Soo, Jung Kyeong Ho, Krystal, Jung Hae In, Sung Dong Il, Kang Sung Yoon (Winner), Lee Kyu-Hyung Synopsis Cerita ni mengisahkan tentang Jae Hyeok merupakan seorang player baseball paling terkenal di Korea. Oleh […]

11 Dec 18
Amek's Blog

Thanks for joining me! Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

11 Dec 18
WELCOME TO YOUTH REVOLUTION CENTRE

Students at Ghana’s Accra Technical University (ACT) will, from January, be able to study “drone technology” and “3D printing” in a purpose-built laboratory. In the past Africa has been grappling to meet up with the accelerated development in developed countries. Some African countries have made efforts to ensure that they compete with the technological growth […]

11 Dec 18

Ahad lepas, Hasya dan husband join Antenatal Class by Andorra Hospital. Alhamdulillah banyak sangat yang kami belajar, antaranya, Postnatal Emotional Wellbeing (dia ajar macam mana nak control emosi selepas bersalin) PENTING tau kena jaga emosi lepas bersalin, sebab tu digalakkan berpantang and mengurut sebab masa tu kita boleh berborak dengan therapist and kita pun boleh […]

10 Dec 18

Sabtu lepas memang rasa mcm ajaib sikit sebab laki tak g main golf. haha. semua orang ingat die demam sbb tak main golf on that Saturday. bila tak main golf memang sis akan ada banyak masa untuk buat urusan rumah. pagi tu i was browsing through some insta story, and nampak kak liza tokey BE […]

09 Dec 18
❤ Monster Diary ❤

Aku nak pakai clay mask tapi risau pulak kalau jadik macam hari tu hmm Kes haritu aku pakai clay mask then esoknya aku malas pakai skincare sekali amek kau kering giler part yang aku pakai clay mask Salah aku sepatutnya aku kena maintain kan moisturizer lepas clay mask tu sedut minyak kat muka Disebabkan aku […]

09 Dec 18
anakmatyassin

Ada banyak unposted post ye tapi aku malas nauzubillah nak update. Aku pun tak paham ape yg aku beriya nah nak blog ni. Saje suka share photos. I mean like amek gambar belambak tapi tk post utk apa eh. Bukan print masuk album pon. Attended a talk before Marny left for umrah last two weeks. […]

06 Dec 18
anakmatyassin

Marni is on her way to kota suci makkah. So lucky of her. I really want to go there too. Ok it is not her luck. It is her rezeki. Marni is really a nice person. Serious dia tak berkira bab-bab rezeki. Ambil foster child. Aku yang dari dulu cakap nak amek anak angkat pun […]

05 Dec 18
The Origin*

Bored at home? Tired of doing the same old thing during the holidays? Well, then maybe we’ve got a new hobby guide lined up just for you: why not try your hand at museum hopping?   Over the holidays we have been taste-testing the various museums across Singapore in search of something interesting to fill […]

29 Nov 18
noise receptor

ISSUE NO.6 OF NOISE RECEPTOR JOURNAL IS OFFICIALLY OUT!!! Apart from the printer delivering the job four days late, the actual print job has come out perfectly. All pre-orders and wholesale parcels are being shipped this morning. Any orders made from 29th onwards will be shipped next Wednesday when I do my next bulk postal […]

28 Nov 18
Syahira Abdul Manan

Demo ni minggu lepas sebenarnya tapi aku duk menunggu gambar yang cantik sikit untuk di upload tapi tak tahu la mana nak dapat gambar dari dslr tu, hmm ke memang takde orang amek gambar kitorang sebenarnya masa demo tu? haha Lain macam sikit la sebab buat atas stage main hall. Tahun lepas buat kat stadium […]

27 Nov 18

PINK LADY ORIGINAL ~Rahsia Kejelitaan Wanita Bermula di sini~

💃CARA PENGAMBILAN PINKLADY ❤ 1. Waktu terbaik untuk consume pinklady adalah 30min-45min selepas sarapan (Antara pukul 7-9 pagi) 2. 🥛🥛🥛Air masak make sure kene minum 3 liter. 3. Utk kesan yg lebih baik amalkan 🍶soya/susu/jus buah-buahan setiap hari. 4. Waktu consume pinklady perut jgn kosong sgt and jgn kenyang sgt. 5. Ais elakkan. 🍺🍬🍫🍟🍔Minuman bergula, […]

26 Nov 18
anakmatyassin

Hari kedua sistur diarrhea. So the takde mood nak buat kerja. Actually takde kerja pun nak buat since aku bakal handover my accounting work to the new Accounts Manager. So aku rilek lepak buat dunnoe je la sambil menunggu kedatangan boss aku ke office.  Last Friday, aku pergi Uniworld for their Year End concert. I’ve attended […]

19 Nov 18
Gráinne

DANFOSS AMEK 082B3301 ACTUATOR * NEW IN BOX * – Buy – DANFOSS AMEK 082B3301 ACTUATOR * NEW IN BOX *