Amek

24 Apr 19
anakmatyassin

Malas nak intro panjang, I was in KL during the long weekend and melantak dan shopping tak hingat duniawi ya ampun. After our 6 hours bus ride, kita sampai KL genap waktu subuh. Check-in, mandi, solat dan “ok nak bangun kul berapa?”. Sumpah most uncomfortable bus ride evah by Transtar. Kita pun sambung tidur dan […]

21 Apr 19

UPSI CONFESSIONS

Pls hargai member yang korang tumpang kereta dia kat univ sbb banyak jasa dia yg korang take for granted 1. Cover minyak utk member yang buat-buat lupa 2. Jalan sorang amek kereta sbb kereta parking jauh 3. Cari parking sorang lepas drop semua orang 4. Bagi pinjam kereta member dating / impress awek 5. Berjaga […]

20 Apr 19

UPSI CONFESSIONS

*BERATUR* Malam tadi mase gegar kuo tgah beratur nk amek mycat ade sorang mamat ni soh jagakan tempat belakang saya..dy ckp dy nak jalan2 kjap..sy dgn rumet buat xtau je..sy ingat pun dy g kjap je..sekali time sy dah nak dekat dgn laptop dy dtg balik..masetu belakang sy dah ramai giler org..boleh imagine x??wehh unfair […]

20 Apr 19
Sam Ash Used Gear

The Portico 5043 embodies two independent Compressor-Limiters, Channels A and B, housed within a half rack, 1U module. They can be used independently (on two distinct tracks), linked as a stereo pair, or connected in sequence to provide two separate control slopes. When used as a stereo pair, linking the DC control circuits via the […]

19 Apr 19
Bombing These Streets

Amek LNO VTS/ Touch here for the full post on Bombing These Streets tumblr

10 Apr 19
Murder in the Boardroom

Friday – Bail A hush fell over the department as Luis entered. He stood still for a second, framed in the doorway, raising his hand in a half wave and looking at each of them in turn. His eyes lingered for a fraction longer on Courtney’s empty desk. The office seemed to be holding its […]

05 Apr 19
Warm welcoming from my deep heart!!❤️

solat Jumaat… Post night shift of coz la sleeping wif happily😅 I Totally forget that already ordered my lunch to Akk Guard dis am .. luckily she called me n said my lunch already here.. nak dijadikan cerita post night kot dah kompem2 semua orang akan balik mandi then zzzz.. tetiba phone bunyi lagu “like […]

04 Apr 19
Sejarah hidup

Sy baru balik dr outstation.sudah seminggu kami x berjumpa.mmg rindu la sgt nk jumpa bakal tunang.asyik bervideo call je terseksa.xpuas nk live baru ada kenikmatannya.xsabar nk balik berjumpanya.rindu tonggengnya.kami merancang ke kl bersama utk membeli keperluan barang hr perkahwinan.sy dr airport naik teksi terus ke sogo tempat yang di janjikan.dia pula dtg dengan kereta bersama […]

04 Apr 19
Avant Music News

Source: Vital Weekly. FABIO ORSI – UNCHARTED WATERS (CD by Zoharum) * RIGOR MORTISS – WBREWNY (CD by Zoharum) * DIFFERENT STATE – ENORMOUS COMPONENTS OF MOTOR UNIT VOL. 1 (CD by Zoharum) * IDEA FIRE COMPANY – THE ISLAND OF TASTE (CD by Fuordämning Archiv) * DANIELLE PALARDY ROGER – CANNIBALE (CD by Ambiances […]

30 Mar 19

Masa pregnant dulu, dari awal aku tak boleh nak telan susu lembu. Bau diaa ya amat la tak disukai. Memang sangatlah tak gemar. Aku sebelum-sebelum ni pun takde la minum susu tepung. Tapi bila pregnant, nak kena lah minum susu. Kalau tak anak kau tak membesar dalam perut. Lepas aku tak boleh nak consume susu […]

29 Mar 19
THE Official Blog of AIMAN

Life di Uitm Dengkil Ni kisah aku sepanjang belajar dekat Uitm Dengkil. Life aku cam korang gak la awal-awal sebelum masuk sini. Maksud aku enjoy time break SPM tu. Masuk sini ha aku amek Asasi Sains. Aku pon tak pasti la apesal aku amek asasi sains ni. Mungkin sebab time sekolah dulu aku more to […]

29 Mar 19

UPSI CONFESSIONS

Hmmm. Sebelum sem 8 habis. Aku rasa macam nak share something yang aku perhatikan sepanjang keberadaan aku menjadi anak kandung suluh budiman. Lelaki UPSI Walaupun tak ramai tapi mereka ada. Jenis sailang awek orang ada. Jenis amek awek orang buat member ada. Jenis suka tolong orang ada. Jenis tikam belakang ada. Jenis suka bawa perempuan […]

28 Mar 19
SUHANA HANAFI

Salam and Hi everyone. Sekarang ni aku macam nak share story dengan korang aku as a student after 3 years aku restkan otak. hehe (restkan otak sangat) okay first aku nak cakap sebenarnya esok petang aku ada test but aku taktahu kenapa nak share story dengan korang malam ni. hmm mungkin jeles tengok orang amk […]

28 Mar 19
Avant Music News

Source: Vital Weekly. FABIO ORSI – UNCHARTED WATERS (CD by Zoharum) * RIGOR MORTISS – WBREWNY (CD by Zoharum) * DIFFERENT STATE – ENORMOUS COMPONENTS OF MOTOR UNIT VOL. 1 (CD by Zoharum) * IDEA FIRE COMPANY – THE ISLAND OF TASTE (CD by Fuordämning Archiv) * DANIELLE PALARDY ROGER – CANNIBALE (CD by Ambiances […]

28 Mar 19
Baca 2 minit

Assalamualaikum dan hai kepada admin. Aku nak share tapi bukan masalah rumah tangga. Aku nak share pasal keinsafan aku ni. Aku ni peniaga online dan mak kutu online. Selama 2 tahun lebih aku jadi mak kutu ni. Ni kes pertama yang betul-betul menginsafkan aku. Kisahnya macamni. Due kutu turn ni aku punya. Dah overdue 5 […]