Cricket Opinion

23 Jul 19
The Siasat Daily

London [UK]: Just a week after winning the ICC Men’s Cricket World Cup, England’s pacer Liam Plunkett has said that he always thought that the team could win the tournament. “Deep down inside, I don’t believe it’s written in the stars and stuff, but I had a feeling we could win it. And I still […]

23 Jul 19
Freelancer's Freelancer

A decade or more back, I wrote a book called “Wordsmith Book of Business“. The impetus of writing the book came to me while I was waiting for “clients” as many new doctors who open their chambers do. Dr. Conan Doyle wrote Sherlock Holmes stories while waiting for patients when he started a new practice […]

22 Jul 19
Wild Sunshine Media

By Chris O’Leary

22 Jul 19
Sport Archives

Mumbai: Reports suggesting that a gap between Virat Kohli and Rohit Sharma has disrupted the Indian cricket team. The reports came with India's exit from the 2019 World Cup after a 18-point defeat by the Kiwi & # 39; s. Shortly after the expulsion, the reports were circulated stating that there were two different camps […]

22 Jul 19
The Sun
AS the fifth series of Love Island draws to a close, it’s time to reflect, ponder, meditate and then give all of them a playful but well-deserved slap. Because you’d hardly describe this year’s intake as “lovable”. Love Island is nearly over, but how closely have you been following this series? In fact, with the odd exception (Francesca), they’ve probably been the most cliquey, manipulative, fork-tongued and spineless bunch so far. The abundance of storylines they’ve produced, though, means Love Island remains a television phenomenon. So let’s not pretend I don’t need the show every bit as much as the Love Islanders deserve the low-grade abuse contained in this quiz, which (sort of) tests just how closely you’ve been watching. Answers at foot of page. How many people did Maura say she had slept with before entering the villa? 1. Who was Curtis referring to when he said: “You are gorgeous. You are beautiful. You are literally a star?” A) Amy. B) Maura. C) His own reflection in the pool. 2. Complete Maura’s sentence. “I’ve only ever slept with . . . ” A) “ . . . camp, overweight dancers.” B) “ . . . five people.” C) “ . . . Munster, Leinster and half of Connacht.” 3. Tommy said: “I believe life’s a test.” But what did he think was “the prize”? A) £50,000. B) Love. C) A Nissan Primera. 4. What is the name of Tommy and Molly-Mae’s cuddly elephant toy? A) Ellie-Bellie. B) Trunky-Wunky. C) Growy-Uppy. 5. Who or what was Arabella talking about here? “Downward dog, inhale and I’m into the plank.” A) Danny. B) Anton. C) Yoga. 6. What sex position did Harley tell Chris was her favourite on their very first day as a “couple”? A) Upended traffic warden. B) Reverse cowgirl. C) Disorientated civil servant. What is the name of Tommy and Molly-Mae’s cuddly elephant toy that they lent to Michael when he was upset? 7. What words appear directly above Caroline Flack’s name in the end credits? A) “Excess baggage”. B) “Work experience”. C) “Presented by”. 8. Before entering the villa, Anton joked: “I’ve got this serious medical condition.” What was it? A) Wandering eye. B) Slappable face. C) Dickitis. 9. Who did Michael describe as “a real-life hero”? A) Barack Obama. B) The Queen. C) Himself. 10. Complete Anna’s sentence. “Is it right that no matter where you are in the world, you’re looking at . . . ” A) “ . . . the same moon?” B) “ . . . the same s**t, different day?” C) “ . . . the same gormless prong in the mirror?” What does Molly-Mae, who thinks kids don’t want careers as doctors, nurses or dentists, do for a living? 11. Molly-Mae said: “I feel in a few years’ time we won’t have enough doctors, nurses, dentists. Kids these days don’t want to study.” What does Molly-Mae do for a living? A) Cardiothoracic surgeon. B) Chair of Moral Philosophy at Christ Church college, Oxford. C) A social sodding media influencer. 12. Who did Yewande say she hates watching on television? A) Sir David Attenborough. B) Iain Stirling. C) Witless a***holes sunbathing on ITV2. 13. Joanna laughed: “I’m going into the villa for . . . ” A) Tom. B) Dick. C) A culturally rewarding experience. 14. What does Jourdan think Barcelona is? A) A Spanish city. B) An Italian city. C) A bar in Celona. What fact was Belle (pictured with Scottish Anton) astonished to discover about Edinburgh? 15. Who were the first two people to enter the villa? A) Amy and Amber. B) Anna and Lucie. C) Jacob Rees-Mogg and Shami Chakrabarti. 16. Having told a distressed Amy, “You’re better than that (Curtis). A proper f***ing joke”, what did Maura do next? A) Blanked Curtis. B) Quit the villa in disgust. C) Got off with Curtis. 17. What did George do before entering the villa? A) Human statue on London’s South Bank. B) Played Kurt Von Trapp in a touring production of The Sound Of Music. C) Builder. 18. What fact was Belle astonished to discover about Edinburgh? A) It has more listed buildings than anywhere else in the UK. B) It’s in Scotland. C) Hibs have actually won the Scottish Cup since Edward VII died. [bc_video video_id=”6061742528001″ account_id=”5067014667001″ player_id=”default” embed=”in-page” padding_top=”56%” autoplay=”” min_width=”0px” max_width=”640px” mute=”” width=”100%” height=”100%” caption=”The Islanders reveal hilarious facts about themselves as they get to know each other ahead to couples challenge on Love Island “] [boxout headline=”Quiz show doughballs of the week” intro=”(All contributions gratefully received.)”] The Chase, Bradley Walsh: “Hugh Hefner has had a special breed of what mammal named after him?” Kim: “Elephant.” Gino’s Win Your Wish List: “What type of animal is a laughing kookaburra?” Tom: “A koala.” Bradley Walsh: “The Orange Lions are the cricket team of what European country?” Jenny: “India.” And Bradley Walsh: “The poet John Betjeman claimed which Berkshire town ‘isn’t fit for humans now’?” Britain’s Got Talent winner Richard Jones: “Hertfordshire.” [/boxout] Neil was scream of crop BBC1’s This Week has, by and large, been a force for political good since it started in 2003. Yes, it did tend to attract the very worst sort of guests. Out-of-their- depth left-wing comedians (Jolyon Rubinstein, Josh Widdicombe), 44-ton Euro smuggernauts like Benedicte Paviot, the professionally indignant Owen Jones and all those other political trainspotters and obsessive social misfits who make life a slightly bigger ballache than it needs to be for the 99.99 per cent of the population who don’t think a day is incomplete without an argument about NHS funding. Andrew Neil firmly established himself as television’s greatest political interviewer during This Week’s 16-year history Every single one of the above, however, got exactly what they deserved on This Week, where they were mercilessly torn to shreds by Andrew Neil, who firmly established himself as television’s greatest political interviewer during its 16-year history. Unforgettably, it also produced the funniest TV moment of 2018 when an incredibly po-faced Bobby Gillespie, of Primal Scream, refused to join in the Skibidi dance challenge with Neil, Michael Portillo and Caroline Flint MP. So it’s a shame This Week has been axed and I’d hoped the last episode, on Thursday, would give it the smart, brutal, nicely understated send-off this fine show deserved. What it got was Piers Morgan, some fat bloke from the Telegraph dressed as Danny Zuko from Grease, Portillo dancing around in his pants and a fright wig to Look At Me, I’m Sandra Dee and Mick Hucknall serenading Neil with a chorus of Nobody Does It Better. Yet still some people insist politics is just “showbiz for ugly people”. Nighty-night. [boxout headline=”Great Sporting Insights” intro=”Compiled by Graham Wray”]Netball’s Pamela Cookey: “Scotland will draw this game and that is a win for them in terms of never beating Trinidad & Tobago.” Jamie Weir: “Without resorting to cliches, golf is like a religion in Ireland.” And Boris Becker: “If game A doesn’t work, Federer goes to game C. And if that doesn’t work, game B.” [/boxout] THE Lateish Show, Mo Gilligan to Jessie J: “You’re in a high-profile relationship with Channing Tatum. I saw on Instagram he lost a bet?” He certainly did. Gossip’s juicy in jungle CHANNEL 4’s beautiful, moving and entertaining series Extreme Tribe: The Last Pygmies finished on an uncertain note for the Mbendjele people of the Congo, last night. A road is being built through their jungle home which could bring wealth but also destroy their hunter-gatherer way of life. Channel 4’s Extreme Tribe: The Last Pygmies was a beautiful, moving and entertaining series If that message chilled the bones of millennials, imagine what this next bombshell, dropped by presenter Livia Simoka, did for those of us in the 40-60 age bracket. “The Mbendjele people drink palm wine.” In other words, contrary to everything we were told last century, a hippo didn’t take “an apricot, a guava and a mango and do a dainty tango”. Nor did the rhino say, “I know, we’ll call it Um Bongo.” Um Bongo Um Bongo, they don’t drink it in the Congo at all. It was just another neo-colonialist establishment marketing lie. And honestly, if you can’t even believe in catchy mid-Eighties advertising jingles any more, what the hell can you believe in? Random TV irritations This Week failing to conclude with a trauma hotline for everyone who saw Michael Portillo dancing around in his pants. Clare Balding mixing light entertainment with solemn feminist lectures, in her usual adorable fashion, at BBC2’s pro-celebrity netball game. Britain’s Greatest National Treasures host Julia Bradbury helpfully informing us the two fancy-dress clad Romans in Bath were not real, time-travelling Romans but “played by actors”. And Britain’s most tiresome protester, Steve Bray, turning out to be a nervous, sweaty, tongue-tied void when Good Morning Britain finally gave him the chance to say something other than: “STOP BREXIT.” Although, in fairness to Steve, he carries his Remainer prejudices more subtly than Newsnight’s Emily Maitlis manages these days. [boxout headline=”Great TV lies and delusions of the week”] Good Morning Britain, Oprah Winfrey’s partner Stedman Graham: “We miss you over here, Piers.” This Week, Liz Kendall: “I always try and be as straight as I can, Andrew.” Celebrity Mastermind, John Humphrys: “You don’t have to be a celebrity to take part in the regular Mastermind.” Or the celebrity version, where “witness protection” levels of fame are the norm. [/boxout] Optimist of the week? This Morning chef Brian Turner: “I don’t know about you, Eamonn, but when we have three chickens for Sunday lunch, there’s always something left over.” Left? Over? Nope, you’ve lost him, Brian. And it’s four chickens. Lookalikes This week’s winner is George Warleggan from Poldark and Shrek’s Rumpelstiltskin. Sent in via email by Michele McGuire [article-rail-section title=”MOST READ IN OPINION” posts_category=”0″ posts_number=”6″ query_type=”popular” /] TV Gold Channel 4’s Extreme Tribe: The Last Pygmies. Rylan and his mum Linda, the world’s most deadpan woman, watching The Silence Of The Lambs on Gogglebox. Ben Stokes’ hungover “What the fuuuuuh?” expression as Brian Blessed boomed out John of Gaunt’s famous speech from Richard II at the end of Wednesday’s Good Morning Britain. And Alien Fun Capsule host Harry Hill nailing Who Do You Think You Are?. “It’s a great format if, like me, you enjoy well-known people crying over people they’ve never heard of who died hundreds of years ago.” [boxout headline=”Quiz answers”]1) A. 2) B. 3) B. 4) A. 5) C. 6) B. 7) C. 8) A. 9) C. 10) A. 11) C. 12) A. 13) B. 14) B. 15) A. 16) C. 17) C. 18) B. [/boxout] [bc_video video_id=”6062604450001″ account_id=”5067014667001″ player_id=”default” embed=”in-page” padding_top=”56%” autoplay=”” min_width=”0px” max_width=”640px” mute=”” width=”100%” height=”100%” caption=”Love Island challenge reveals Anton Danyluk’s best friend said that Belle Hassan ‘isn’t his type’ and ‘is not genuine’ “] GOT a story? RING The Sun on 0207 782 4104 or WHATSAPP on 07423720250 or EMAIL exclusive@the-sun.co.uk
22 Jul 19
The interesting blog 7090

In regards to plus sizing hockey uniform, the selection the admirers have is not likely more than enough. They could need to have to go to an variety of sports apparel retailers to find out them aggressive pricing for furthermore dimensions hockey jerseys. Should you be preparing with a top quality uniform, it may well […]

22 Jul 19
scotmunroeblog

So, at Christmas time last year I wrote about dealing with Anxiety and now I thought it would be a good idea to do a follow up 7 months later. Over the Christmas and new year time was low for me as it’s a holiday in recent years I haven’t enjoyed. That’s down to work […]

22 Jul 19
thegardenimpressionists

With most of the hay we need for the next winter already safely harvested, we headed off, relieved, for what passes as a significant break for us in early July, spending 6 nights away travelling up to Northumberland and back. A long slog, broken half way with a B&B stop in the village of Wetton […]

22 Jul 19
Sports Daily Tips

1:26 PM ET Jhye Richardson, Australia’s impactful young quick, could be back in contention for the latter stages of the Ashes after he makes his return to cricket from a dislocated shoulder. His route back to match fitness will come via the same path that David Warner and Cameron Bancroft took following their bans last […]

22 Jul 19
ONAFHANKLIK

There is a double standard at play here in South Africa with B-BBEE legislations – it is not only normal crime, corruption and murders.   To discriminate against any race group ( in South Africa ) is an international crime and violation of our people’s human rights.  Most political parties in parliament in South Africa since 1994, as […]

22 Jul 19
Paktales

Former cricket all-rounder Abdul Razzaq shocked the audience with a bold confession. He was invited as a guest on a TV show on a private channel. During a light conversation, the topic was love and relationship. Abdul Razzaq confessed that he had 5 to 6 extramarital affairs. He also confessed that these relations lasted one […]

22 Jul 19
Old enough to know better

These are bleak days one way or another, so it is good to find solace where you may. ‘The wonderful news, ‘ as Billy Graham ceaselessly banged on, ‘is that our Lord God is a God of mercy’, and it is small mercies that I am after right now. I found one last night. The […]

22 Jul 19
ONLINE ARTICLES

[ad_1] “When things are mismanaged and authority and administration give way to fanboy decision-making — a quest for popular opinion and personal favours — the result can be disastrous. “Fighting over travel of WAGs? Such a situation hasn’t arisen in the history of the BCCI where now there appears to be a general state of […]

22 Jul 19
Social News XYZ

By Baidurjo Bhose New Delhi, July 22 (IANS) With the Board of Control for Cricket in India (BCCI) officials and former Chief Justice R.M. Lodha making their displeasure known after the Committee of Administrators (CoA) asked the coach and captain to decide on travel schedules of WAGs, the next thing you hear is a senior […]

22 Jul 19
News Archives Uk

Lynden Gooch, Jordan Willis and Chris Maguire before the draw with Benfica B. For the followers of Sunderland, it takes more than a lifetime of desolation and disappointment until they are no more excited about a new campaign. You can not beat the thoughtless optimism. People who do not like football or those crazy people, […]

22 Jul 19
talkSPORT
English sport in the past 12 months has enjoyed an incredible revival and the momentum shows no sign of stopping. Although Kieran Trippier’s sensational free-kick marked the beginning of the end for England’s World Cup journey in Russia, the mood around the national team had shifted considerably. Eoin Morgan and his men capitalised on this last weekend when, after one of the greatest games in cricket history, Jos Buttler smashed the bails off the New Zealand wickets to win the World Cup. But now, the attention turns to Eddie Jones and his side as they try and stop the All Blacks from gaining their revenge in Japan at the Rugby World Cup. England’s rugby stars will be hoping to continue a remarkable run in English sport Under the tutelage of Jones, the expectancy surrounding England has reached almost insurmountable levels. There were times during the previous Six Nations campaign when England looked unbeatable – especially on the back of a strong showing in the Autumn Internationals. But defensive frailties were exposed against Wales and Scotland, meaning Warren Gatland’s side were crowned Grand Slam winners. In order to eradicate the mental scars of the spring, Jones has organised a series of high-intensity training camps to develop the player’s fitness and togetherness as they prepare to go deep into the tournament in Japan. Joe Launchbury, Jonny May and Mark Wilson oversaw the training session at Pennyhill Park In order to highlight the rigorous demands placed on the shoulders of the professionals, two plucky talkSPORT journalists were invited to Pennyhill Park to experience a day in the life of an England player. Despite the blistering June heat and our severe lack of fitness, we both eagerly agreed to take part. Under the watchful eye of Mark Wilson, Jonny May and Joe Launchbury, we were tasked with completing a series of daunting physical challenges, before enjoying a spot of lunch and watching an analysis session, courtesy of an England analyst. Scroll down to see how well we got on. A thorough warm-up was required before we got stuck into the day Before engaging in the drills, we were first required to sign a waiver in case the physical exertions proved too taxing. Whilst this didn’t exactly put me at ease, we put pen to paper. Upon receiving our instructions and getting changed, we headed out to a small artificial pitch to go through a series of stretches and drills focusing on ball skills and hand-eye co-ordination. Suffice to say, we weren’t quite up to scratch and making a late surge for the plane to Japan in September became increasingly unlikely. After that, we partnered up and performed an intense core exercise which focused on maintaining our balance whilst trying to knock our partner our their haunches. In spite of the burns sustained on the turf, it proved to be an enjoyable start to the day. How quickly it would turn. Physically challenging and fiercely competitive, the warm up exercise gave us a taste of things to come As we headed down from the artificial pitch to take on the next set of challenges, the trio of England internationals tentatively asked about our levels of fitness. In my younger years, I once considered myself to be of a decent standard of fitness. As captain of my school football team, I was regularly playing 90 minutes matches and, although that was six years ago, I still consider myself in decent shape. So when I cockily replied ‘Yeah I’m not in bad nick, lads’, I should have known better. Here’s a breakdown of what we got up to. Speed A drill to be completed with a partner, both participants lay down on their stomachs with one about five metres in front of the other and the other on the try line. As soon as you hear the whistle from the coach, both subjects get to their feet as quickly as possible and the person trailing must try and catch the man in front of him. The finishing point is on the 22-metre line, and the trailing partner has to try to catch the other one. This was our starting position, with the first person starting on the five-metre line The idea was to catch our partners, something I failed to do quite spectacularly Agility Using a series of cones, we set out a course designed to simulate the intense directional changes you would experience in a normal game of rugby. Driving from the line, subjects were either required to then sidestep left or right depending on which end they started from, before twisting and turning at various different angles and speeds to reach the finish line. Although the distance wasn’t particularly challenging, the fact the drills were timed and we knew what score we had to beat made us push one another even harder With Launchbury, May and Wilson all watching, we felt a tad out of our depth [bc_video video_id=”6053454547001″ account_id=”6023583704001″ player_id=”default” embed=”in-page” padding_top=”56%” autoplay=”” min_width=”0px” max_width=”640px” width=”100%” height=”100%” caption=”Joe Launchbury and Jonny May discuss if Danny Cipriani will get an England Rugby recall “] Power Perhaps the drill which made me regret my cheeky comment from earlier the most, we practised a serious of carries with a partner to simulate the sort of leg drives which have become synonymous with some of the greatest England forwards in recent years. Again, the competitive element was in place to ensure we pushed ourselves as we attempted three types of carries with a partner between two points, with the first pairing back being declared the winner. Although it pains me to admit, this was the first time I have blatantly cheated in sport. Instead of completing all three lifts, we skipped one in order to try and close the widening gap between ourselves and the opposite team. Still ended up losing. Thankfully, the England trio were not taking part in the carrying drills Endurance A drill designed to push us to the brink of our V02 max, we again lined up face down on the try line, only this time we were each given a ball. The idea was we had to pick and go and drive to the end of our 22, before dropping down and repeating it back again. It’s safe to say this finished us all off as, upon completion, we collapsed into sweaty heaps on the line whilst the England players tried their best to stifle their laughter. The final push, each and every single one of us was delighted to have finished the session exhausted, but unscathed After hauling ourselves off the pitch, we took to the showers and headed off for lunch. The average rugby player will have a certain calorie intake in mind per day based on position. For instance, a forward will look to consume more as they look to build size (eating junk food is not an option unfortunately) Non-refined carbohydrates, lean proteins, vegetables and fats should be the basis of every meal. Needless to say, I did feel a tinge of guilt as I wolfed down my BBQ chicken wrap, but the session beforehand had been sufficiently taxing. After this, we headed back down to the performance centre to gain an insight into just how much analysis goes into every England performance. Thanks to one of the many Performance Analysts England have at their disposal, we saw firsthand how much work goes into a match day Eddie Jones is renowned for being a meticulous tactician, with the Australian (a former PE teacher) openly revealing how much he loves to orchestrate training drills. But in order to win the World Cup, Jones is willing to go to great lengths to ensure the William Web Ellis trophy returns from Japan this autumn. During every training session, players are fitted with monitors to record heart rate and distance covered. If a player fails to hit a certain target, it is likely they will perform the aforementioned endurance drill to keep them on task. [boxout headline=”ENGLAND’S WORLD CUP FIXTURES…”] vs Tonga – 22/09/19 vs USA – 26/09/19 vs Argentina – 5/10/19 vs France – 12/10/19 [/boxout] Jones and his performance analysts also make use of cameras during sessions to gain as many vantage points as possible to spot and correct even the most minute error. Drones can often be seen flying above scrum practice as well to ensure the positioning of every pack member is correct to the last centimetre. As part of our experience, we also got to see how this analysis is used in real-life game situations – in two of England’s best performances no less. In both the New Zealand and Ireland games, the pressure placed on the opposition with and without the ball was relentless. And in doing so, it created enough confusion and chaos to leave space in crucial areas. Chris Ashton’s try against New Zealand was the result of a carefully formulated plan created on the training pitch There is perhaps no single player who has benefited more from Eddie Jones’ appointment as England boss than Jonny May. The Leicester Tigers winger made his debut in Argentina back in 2013, but has since developed into one of the most lethal finishers in world rugby. Since Jones took over in November 2015, May has scored 18 tries and sits joint-sixth in the list of all-time England try scorers. And the 29-year-old believes the success can be traced back to the work Jones and his squad undertake. Jonny May continues to flourish under the guidance of Eddie Jones He said: “When you’re lucky enough to come here every day and every part of every day you’re learning and getting better because, in my opinion, this is the best place you could possibly hope for in terms of improving your game and getting better. “The staff we have, the facilities we have and the players around you mean you can eat, live, breathe, and sleep the game. Everything is geared towards helping you improve.” And how do these highly-tuned and pertinacious international rugby players relax? A spot of Love Island, naturally. “We’re all watching it,” May added. “We actually all got together and watched it on Wednesday in the team room together. “Pretty sad, but I’m looking forward to my Love Island tonight at 9pm.” Japan Awaits – Mitsubishi Motors in the UK is giving England Rugby fans the opportunity to live out their ambitions by offering a once-in-a-lifetime trip to Japan this Autumn. To find out more visit the following link.