Jafra

12 Jun 19
* mothy * , Diamond among Crowded

Kemaren udah bahas soal skincare yang sekarang ini lagi aku pake. Nah sekarang, aku mau review make up yang ada di pouch aku. Jangan dibayangin make up bermerk nan variatif ya guys. Biasa aja koq ini. Cuma mau sekedar share aja, siapa tau cocok juga di kulit kalian. Bedak Tabur Dulu pake nya bedak bayi, […]

07 Jun 19
Dinda Mallolas: The Blog!

Sesuai janjiku, ini adalah beauty review pertama yang akhirnya aku publish di blogku ini hehehe, Ya ampuuun, aku tuh udah lama banget pengen tulis-tulis beauty review kayak gini, but I am no influencer…nor am I a professional make-up artist so I felt like I did not have enough knowledge in this field to share with […]

03 Jun 19
My Jafra Cosmetics blogs

Dear Dad! this month is for U and only you on this special day, Father’s Day.   HAPPY FATHER’S DAY!!!   ENJOY THE WORLD OF FRAGRANCE FOR MEN FROM JAFRA INTERNATIONAL.  JAFRA XCLUSIVE: EDT Enjoy the rush with a distinctive smell of amber base and the night is yours with live energy and an unforgettable […]

02 Jun 19
Sinopsis Kita

Siapa yang ga tahu cerita aladin kalau angkatan 90an? Karena dulu waktu kecil ada serial film kartunnya dan juga movienya di tahun 1994. Ya mungkin sama kayak film Beauty dan The beast yang di buat versi Realnya. Okay langsung saja saya ceritain karena masih hangat di ingatan karena baru nonton tanggal 1/6/2019 di bioskop. HEHHE […]

01 Jun 19
ceces blog

Many companies has their special product. It’s what makes it unique and different from other similar companies. Like jafra they have the royal jelly that comes from bees. It is the most popular product they have and that’s their way of being unique. Jafra is all about the royal jelly and they make it bold […]

01 Jun 19
Four6Out

The Proteas lost their opening match to England by 104 runs. With such a huge margin win, a person would think the Proteas were outclassed. The Proteas captain Faf du Plessis believes his team lost their momentum to the innings when they lost Hashim Amla due to Jafra Archer hitting him with the ball to […]

31 May 19
Vale's Blog

This week is finally over, I really enjoyed being at Jafra on Wednesday it was a really great experience and I loved how sweet they all were. I am finally done with school, I took my oral final today and had to write a 5 page essay for my English class but I got through […]

23 May 19
Mahisha Withanage

Campus pullback- We learned about Jafra cosmetics today and analyzed their business by looking at their website and background. We will be visiting their headquarters to view what it is like to be running the international makeup company. Their advertising is more for older shoppers and it is makeup that feels like luxury and has […]

22 May 19
stepfanie tyler

I was done with my Christmas shopping by December 1st, but somehow it’s taken me this long to finally get my gift-guide up (oh well). Anyway, I’ve compiled a list of all my favorite gifts from this season – most of which you can still order and receive in time for next week! I tried […]

22 May 19
jaherapet

Thanks for joining me! Good company in a journey makes the way seem shorter. — Mang Bace View at Medium.com View at Medium.com View at Medium.com View at Medium.com View at Medium.com View at Medium.com

22 May 19
My Business and my skincare
21 May 19
My Business and my skincare

Perawatan mingguan yg wajib kamu miliki di rumah 😄 Step 1 Gentle Exfoliating Scrub ✔ membersihkan wajah ✔ mengangkat komedo ✔ menghaluskan kulit ✔ mencegah flek hitam ✔ memyamarkan noda Step 2 malibu mask ✔ mengencangkan kulit ✔ mengangkat sel kulit mati ✔ melembabkan kulit ✔ mengecilkan pori-pori ✔ mencerahkan kulit ✔ menghilangkan noda hitam […]

21 May 19
My Business and my skincare

Agar kesegaran kulit senantiasa terjaga saat puasa, gunakan selalu Royal Jelly Body Complex yang didukung dengan teknologi microencapsulated untuk membantu melembapkan dan menjaga warna kulit agar selalu cerah hingga akhir Ramadhan. Semangat terus menjalankan ibadah puasanya, JAFRA Lovers. Jangan lupa beli promonya sekarang, ya! #JAFRACosmetics #JafraIndonesia #RoyalJellyExpert #BestVersionOfYou

19 May 19
My Business and my skincare
17 May 19
The Best Version of Titie Fitrah

Royal Jelly Luxury Lipstick adalah salah satu koleksi lipstik terbaru dari JAFRA dengan pilihan warna mewah yang memadukan manfaat Royal Jelly serta vitamin E. Kandungan Royal Jelly membantu menjaga kelembapan bibir sehingga lebih sehat, lebih lembut, dan tampak lebih muda. Royal Jelly Luxury Lipstick ini punya 5 varian warna, yakni: Royal Jelly Luxury Lipstick Rose […]

14 May 19
The Best Version of Titie Fitrah

JAFRA memiliki 15 jenjang karir yang bisa diraih, mulai dari KONSULTAN hingga GLOBAL AMBASSADOR. Berikut adalah perincian jenjang karir: Consultant Star Consultant (SC 1) Double Star Consultant (SC 2) Triple Star Consultan (SC 3) Manager Senior Manager Executive Manager Silver Executive Gold Execuitve Platinum Execuitve Ambassador Grand Ambassador Royal Ambassador National Ambassador Global Ambassador Dengan […]