ÔĽŅ

Shaklee

15 Dec 18
Jergens Naturals Hydrate Daily Moisturizer Product Review

What have lemons, egg whites, coconut oil, frankincense and using castor Raspberry Oil all got in common? They are all home remedies which may help to clear face lines. Not all together, of green. But whichever one you choose, you glance at the problem of sourcing elements and preparing them fresh for every application. That […]

14 Dec 18
Sya Madeena

Its all started with one text ! Ada customer Sya text yang dia nak try ikhtiar amik vivix utk mak dia yang tengah stroke Mak dia dah sangat lemah . Kesian tengok mak dia . Itu yang dia google and she found out about Vivix and whatsapp Sya For cases yang a bit serious , […]

14 Dec 18
harmonE Wholeness

For 12 days until Christmas, I will be choosing 1 friend each day to receive a special HOLIDAY PACKAGE in the mail full of Shaklee Products on me. Just be the 1st person to “comment” with “PICK ME” under the post of the day on our private Facebook group page just for family, friends, and […]

14 Dec 18
alyashamshul

* NEW DISTRIBUTOR STARTER PACK OFFER* Korang best gila promo niii! Ni lah masa untuk kita rekrut sungguh2 sebenarnya.ūüėć Promo ni berlansung dari *15 DEC 2018-28 FEB 2019* Antara syarat untuk join promo ni, ‚úÖ Hanya untuk ahli baru. Kalau korang nak, daftar lah sape2 under korang yang family lah. ‚úÖ Kalau korang perasan, siapa […]

13 Dec 18
Journey Saya Money Magnet Dari 29 Okt 2018

Day 46 Tarikh: 13 December 2018 Apa berlaku hari ni : Tulis poster motivasi dan lekat dekat dalam bilik skill menulis saya halus dan tajam dan skill menulis saya terus menerus meningkat setiap hari, minggu, bulan, tahun demi tahun saya ada ramai pembaca dan pembaca saya terus menerus meningkat setiap hari, minggu, bulan, tahun demi […]

13 Dec 18
Tru That News

Image via¬†Kera Morris A model of the spine being shown on display at the Arapaho Community College Health Fair   Dylan Boxer,¬†Jason Truitt, and¬†Kera Morris OCTOBER 11, 2018 Filed under¬†Community,¬†Health/Science,¬†Showcase Most students have been looking forward to Oct. 9th¬†as a day to sleep in, get some work done and maybe even lounge around. That‚Äôs because […]

12 Dec 18
MultiVitamin

Vita-lea¬†merupakan vitamin pertama yang dicipta didunia pada tahun 1915. Nama asalnya ialah¬†Vitalize-Mineral. Dicipta oleh pengasas Shaklee iaitu¬†Dr Forrest C. Shaklee. Perkataan¬†vita-min¬†singkatan dari¬†Vitalize-Mineral¬†asalnya dari Shaklee. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran. Tablet multivitamin paling pantas larut dalam air dan tubuh manusia. Mineral didalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan pantas oleh […]