Shaklee

23 Apr 19
JOM SIHAT & CANTIK BERSAMA SAYA

APA ITU SHAKLEE? Assalamualaikum dan selamat tengah hari semua…😊 Hari ni saya nak cerita pasal satu produk iaitu SHAKLEE. Sebelum tu nak bagitahu saya adalah ejen rasmi SHAKLEE Kepala Batas ,Pulau Pinang. Jadi,siapa-siapa yang nak beli apa-apa produk SHAKLEE boleh la hubungo saya okay…👌. Tentu ramai yang dah biasa dengar SHAKLEE kan. Tapi tau tak […]

23 Apr 19
harmonE Wholeness

Our vegan Shaklee baby, Linden, has a recommendation for Earth Day and beyond: eat local and reduce your carbon footprint! And check out this phenomenal list of 15 Green Challenges Just in Time for Earth Day that you can implement. Just think of the impact you could have on our planet by this time next […]

23 Apr 19
Nukilan Supermak

Assalamualaikum semua :). Ada tak yang sedang tercari-cari business yang boleh dilakukan baik secara full time atau part time, fleksibel, high demand, dan dalam masa yang sama dapat beri income yang lumayan? Sekiranya anda mencari kriteria business seperti ini, anda di laman sesawang yang betul :). Iya. Home and Mobile spa adalah business yang sangat […]

23 Apr 19
Nukilan Supermak

Masa awal-awal pregnant, kak Syu alahan teruk. Teruk gila tau dan sepanjang alahan tu memang tak lalu nak makan any supplements. Termasuklah tak ambil supplement kalsium  (Ostematrix). Kalau sebelum pregnant, Ostematrix ni boleh kata jarang sangat tinggal lah. Tapi bila dah alahan teruk macam tu, makan apa pun semua muntah, tengok supplement pun jadi loya. […]

20 Apr 19
Vitamins by Norina

Selamat pagi, korang. I am so excited and can’t wait for 2019 Shaklee National Convention. Sebenarnya Cikrin baru je beli ticket untuk ke event tu. Dengan berharap Cikrin dapat sesuatu ilmu dan semangat daripada event tu, Cikrin juga berdoa menang lucky draw yang terbaik untuk Cikrin dan suami. Insya-Allah, Aamiin.. This will be my first […]

19 Apr 19
Vitamins by Norina

Cikrin nak menarik perhatian korang tentang isu ni, dan ajak korang berfikir sama-sama. Adakah berkat hasil jualan dan belian itu sedangkan larangan telah dibuat? Kalau korang ialah Islam, tentu korang faham kepentingan keberkatan dalam setiap perkara yang kita kerjakan. Kalau tiada keberkatan dalam sesuatu perkara yang dikerjakan, maka sia-sia sahaja perbuatan tu. Ada satu kes […]

19 Apr 19
Sya Madeena

Hebatnya vivix ni. Macam mana lah boleh decide nak beli 4 botol teruskan? Gitu lah buat yang dah pernah amik Vivix ni nak repeat sekali 4 botol tu kiraa takda hal lah. Ada yang beli 6 set bersamaan dengan 12 botol tau. Serius tak tipu. So petang tadi, Cathreni whatsapp Sya tanya promotion vivix yang […]

19 Apr 19
marketanalysis

Proteins are basic supplements for the human body. They are essential for proper maintenance and growth of the human body. Proteins are available in a wide range of foods. The complete protein is a combination of various elements such as, amino acids eggs, meat, milk, nuts, fruits, seeds, and other. Protein powder was introduced to […]

18 Apr 19
NATION AND STATE

Mark Kelly, the former astronaut running as a Democratic candidate for Senate in Arizona, worked a pitchman for a multi-level marketing company selling nutritional supplements. Between 2011 and 2016, Kelly gave several paid speeches in the United States and China on behalf of Shaklee, the Huffington Post reports. Kelly came into contact with Shaklee through NASA, which […]

18 Apr 19
Sya Madeena

Saja lah hari ni tanya tanya feedback customer tersayang. Nak jugak tahu apa perubahan, apa rasa lepas amik Shaklee kan. So Sya tanya lah Patricia customer Sya yang beli ESP dengan Sya last month Ini respon dia lepas amik ESP !!! Kataya amik ESP rasa kenyang je And rupanya Patricia memang amik ESP sejak pregnant […]

18 Apr 19
Who's Who Lifetime Achievement

Most Recent Title: Assistant Vice President For Research Company: Enid Bd. Trade/Okla. Grain And Feed Assn. Industry: Education Years in Industry: 25 Years affiliated with Marquis Who’s Who: 29

18 Apr 19
Sya Madeena

Kalau korang perasan dalam banyak banyak item Shaklee ni yang selalu disebut sebut adalah ESP ESP ni kiranya killer product lah antara top 10 yang paling laku yang paling disebut sebut Korang nampak berapa tong ESP ada kat situ. Haaa sekelip mata habis org beli !!!! Consume ESP saja dah banyak perubahan korang boleh nampak. […]

17 Apr 19
Syukuri Nikmat Allah

Salam. Adakah anda sekarang ni berusia 50 tahun ke atas? Pada peringkat usia ini kesan penuaaan di wajah tampak ketara. Namun anda jangan risau saya ingin cadangkan kepada anda set penjagaan kulit wajah premium iaitu YOUTH INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET. Boleh digunakan oleh wanita dan juga lelaki…Orang lelaki sekarang ni jaga kulit jugak taw…silap2 […]

17 Apr 19
hanihalim.wordpress.com

PROMOSI JOM SHAKLEE APRIL 2019 Ada 3 set Welcome Set. – Twin Pack Vivix – Youth Starter Pack – Daily Essential Set Apa kelebihan set ini? ✅ Diskaun 10% dari harga normal ✅ FREE Membership (RM 65) ✅ FREE Postage (RM10) ✅ Cash Rebate (RM25++) Untuk maklumat lanjut, klik sini PROMOSI YOUTH APRIL 2019 ✅ Youth Full Set (Ada 6 […]

17 Apr 19
Vitamins by Norina

Dua minggu yang lepas.. “Kenapa Adah nampak tak larat je ni?””Saya rasa nak demam dari last week lagi, Kak Norin. Rasa macam nak MC je hari ni””Adah ada ke ni? Semacam je Akak tengok.Hari tu ada balik jumpa husband kan?””Eh, takkan cepat sangat. Rasa baru je habis period””Mana lah tahu.. Akak rasa Adah ada ni..””Entah […]

17 Apr 19
Syukuri Nikmat Allah

Salam selamat petang. Moga semua dalam keadaan sihat dan diberkati oleh Allah. Tak lama lagi kita bakal menyambut bulan Ramadhan. Maka ramai yang mencari suplemen ataupun makanan tambahan untuk membantu badan kekal bertenaga, cergas dan mendapat nutrisi yang cukup walaupun berpuasa di siang hari. Menjelang bulan Ramadhan ni Shaklee telah mengadakan promosi khas Ramadhan. Ada […]