Shaklee

23 Feb 19
HANA ARAZAK

TAHUKAH ANDA ?? Vitamin E, yang didapati secara semula jadi dalam makanan  teroksida dengan perlahan apabila terdedah kepada udara. Seorang pesakit lelaki berusia 45 tahun mempunyai masalah scleroderma, ulser dan gangren hujung jari. Beliau memakan 800 IU vitamin E setiap hari dan menyapu (50 IU per mL) pada jari-jari ulser dua kali sehari. Ulsernya jadi […]

22 Feb 19
MultiVitamin

Apakah kebaikan Omega Guard Shaklee? Melindungi Jantung Anda* Omega Guard Shaklee membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal. Membantu Mengurangkan Risiko Penyakit Jantung Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. Penyelidikan juga […]

22 Feb 19
Healthy Thirty

Apa Benda Resveratrol ni? Resveratrol adalah nutrient yang sangat kuat. Ia biasanya terdapat pada kulit anggur. Micronutrien ini membekalkan tumbuh badan dengan bahan yang boleh menghalang penyakit degenerate dan keadaan metabolic – termasuk kanser. Resveratrol dan French Paradox. French Paradox merujuk kepada idea bagaimana Orang Perancis boleh makan keju, hisap rokok dan minum wain – […]

22 Feb 19
HANA ARAZAK

ESP PROTEIN YANG SIHAT ? Tubuh  manusia  memerlukan  protein. Protein  umpama  block  yang   membina  tubuh  kita. Protein berperanan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan. ESP  merupakan  soya  yang  tidak  diubahsuai  secara  genetik. Protein soya  dapat  membantu  menurunkan  paras  kolestrol. Soy  Protein  Isolate  merupakan  kandungan  protein  yang  sangat  tinggi  dan   protein  […]

21 Feb 19
Healthy Thirty

Cerita disebalik Penghasilan Vivix. Sebelum saya cerita apa itu Vivix, mari kita lihat cerita disebalik penghasilan vivix. Ia bermula pada tahun 1991 ,Dr Serge Renaud seorang penyelidik perubatan muncul dalam rancangan show 60 minutes CBS news. Dia melaporkan bahawa orang-orang Perancis mempunyai kadar penyakit jantung yang lebih rendah berbanding Amerika. Walaupun diet kedua-dua negara ini […]

19 Feb 19
Tokey.Vitamin.KLCC

DALAM KALANGAN KAWAN-KAWAN ADA YG SEDANG MENANTIKAN BABY 2019? Kalau anda sedang hamil, dah boleh mula ambil tahu set berpantang mana yg nak diambil nanti. Jangan tunggu last minute sangat buat persediaan tau.

19 Feb 19
Largest Crypto Portal

[ad_1] Shaklee Review Name: Shaklee Minimum Membership: $19.99/month Type: Network Marketing Niche: Health Supplements Website: http://www.shaklee.com/us/en/ QUICK NAVIGATION : Shaklee Company overview Shaklee Products Join Shaklee as an Independent Distributor Shaklee-Compensation-plan Natural and organic product companies have greatly gained popularity over the last several years. On the other hand, these companies produce an entire range of healthy […]

19 Feb 19
Laren's turnaround journey

I know I have said it before, but I don’t think I have ever stuck with an exercise plan for a full 30 days! I’ll be honest, the last few were really tough for me. My motivation was low because of a lot of things going on in life, and the intensity was higher. But […]

18 Feb 19
Sya Madeena

Salam and a good day, there is one day kat office tetiba ja rasa macam budak suruhan, semua benda pon kena buat ahhahaha korang pernah rasa macam tu tak? for sure sesiapa yang makan gaji akan rasa macam tu sebab kita dah memang set in our mind tiap hujung bulan nanti bos akan bayar gaji, […]

16 Feb 19
Healthy Thirty

Baru -baru ini ada kawan bertanya ” Orang yang ada kanser prostate dan masalah prostate bengkak boleh ke makan vivix? ” Kalau yang kenal sedara atau kawan-kawan yang ada K masalah prostate bengkak (BPH) mesti tahu , yang mereka  kena makan ubat setiap hari untuk kurangkan bengkak, lancarkan aliran air kencing . Kalau yang ada […]

16 Feb 19
Amazing Wellness Project

What else? Besides living – disease – death.

15 Feb 19
Tokey.Vitamin.KLCC

Betul ke tidak? Fakta atau auta? Ini antara respond yang selalu diterima daripada customer bila berbincang pasal harga produk-produk Shaklee. Takpa kami para SID tak marah sebab kadang-kadang bukan semua orang tahu berapa banyak kos atau bahan premium yang digunakan untuk menghasilkan produk-produk shaklee ini betul tak. Jadi jom kita buat kira-kira sama-sama.

14 Feb 19
wifetoamirdin

Assalamualaikum.Hai hai hai guys.Today mekma nak continue my sharing dengan uols tentang my two little babies shaklee😎.Difference between this two little gigirl kan just bila mekma start consume shaklee. Anak mekma yang sulung ni kan her name is Aufa Sajidah binti Amirdin and am call her Kaklong coz dah jadi kakak kan.ehe.Mekma pernah share pada […]

14 Feb 19
WritersWrite

Pauld2leo.wordpress.com (Book 54 ’California, Here I Come’) By C. Paul Di Tullio                                     Chapter 10 – ‘California Memoirs’  “Stop it! Would you please stop it?” she glided into the family room “Haven’t I told you before about your […]

13 Feb 19
Sya Madeena

First hiking in 2019. lama sangat dah nak buat activiti macam ni, and tahun 2019 kita start dengan Gunung Pulai ! bagi Sya tahun 2019 ni adalah tahun untuk teruskan kehidupan lebih sihat dengan aktiviti outdoor dan travel, fuhh… doakan kami ya. kalau korang nak tahu trip TransPulai ni memang unplanned pon, tak ada training […]

13 Feb 19
Qaisereena

Assalamualaikum. Selamat petang semua. Hari ni umi Aishah nak kongsi cerita tentang kisah TTC (Trying to Conceive) umi Aishah. Walaupun tempoh TTC tak lama seperti orang lain tapi perit la jugak nak lalui bila dah hampir setahun kawen masih belum ada khabar gumbira. Umi dan abi Aishah kawen pada 23/03/2014 (tak lama lagi nak sampai […]

13 Feb 19
wifetoamirdin

Assalamualaikum korang. Today dah masuk hari je3 mekma dah mula mengajar semula after few days bercuti kan but alhamdulillah perjalanan nak hantar my kids ke taska dan ke sekolah tadi tidak berapa jem.Bersyukur gler yank oi xjem sangat coz dapatla mekma sampai ke my school yang tercinta before 7 o’clock in the murning guys.heee Alright,today […]